Επιπλέον πληροφορίες για τους νέους εταίρους

Η σημερινή αξία της μετοχής ανέρχεται στα 120€ και αυτό είναι το ελάχιστο ποσό για την είσοδο νέου εταίρου στην εταιρεία. Κάθε εταίρος μπορεί να αγοράσει μέχρι και 10 εταιρικά μερίδια. 

Η διαδικασία εισόδου νέου εταίρου γίνεται ως εξής: 

Ο υποψήφιος εταίρος συμπληρώνει και αποστέλλει με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο (Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.) την αίτηση εκδήλωσης ενδιαφέροντος. Η αίτηση προωθείται αυτόματα στην Γενική Διεύθυνση προς έλεγχο και αξιολόγηση. 
Σε περίπτωση αποδοχής της αίτησης, ειδοποιείται ο ενδιαφερόμενος, ο οποίος πρέπει να προχωρήσει στην κατάθεση του αντιτίμου των εταιρικών μεριδίων στην Τράπεζα Πειραιώς (φυσική παρουσία με υποκατάστημα ή μέσω winbank) στον παρακάτω εταιρικό λογαριασμό: 

ΟΝΟΜΑ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΥ: UMBRELLA NETWORK GROUP PRIVATE COMPANY

IBAN: GR91 0172 0100 0050 1008 9818 307

Η αιτιολογία που πρέπει να αναγράφεται στο απόκομμα της συναλλαγής είναι: «Αγορά μεριδίων UNG P.C., Ονοματεπώνυμο, Αρ. Ταυτότητας, ΑΦΜ».

Το απόκομμα της συναλλαγής πρέπει να αποσταλεί στην ηλεκτρονική διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.. Επίσης, το απόκομμα κρατείται σε ασφαλές μέρος από τον ενδιαφερόμενο, καθώς θα απαιτηθεί για την αναγραφή του στο καταστατικό της εταιρείας.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προσωπικά Δεδομένα Συνεργατών Καταστατικό »