Πέμπτη, 23 Ιουλίου 2020

Νέα γραφεία, νέα δυναμική

Η Umbrella Network Group είναι στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσει ότι μετέφερε τα γραφεία της, τα οποία από την έναρξη της δημιουργίας της βρίσκονταν στον Πειραιά. Έτσι, από την 1η Μαΐου 2020, η UNG απέκτησε νέα έδρα στην όμορφη περιοχή της Ηλιούπολης, στην οδό Πύρρωνος 3.

grafeia ung

Τα νέα γραφεία της εταιρείας βρίσκονται σε ένα καλαίσθητο γυάλινο κτήριο, το οποίο είναι εύκολα προσβάσιμο καθώς βρίσκεται επί της λεωφόρου Βουλιαγμένης στην Αθήνα και ακριβώς δίπλα από το μετρό της Ηλιούπολης. Στο σύγχρονο κτήριο που στεγάζονται τα νέα γραφεία της εταιρίας θα βρείτε τους χώρους όπου η UNG μεριμνά για την άριστη υποδοχή και εξυπηρέτηση όλων των υφιστάμενων και εν δυνάμει πελατών της.

Αποκτώντας λοιπόν μία νέα έδρα, η UNG προβαίνει σε ένα δυναμικό άλμα με διττό στόχο. Σκοπός της είναι αφενός η άμεση και ποιοτική κάλυψη των αναγκών των πελατών της καθώς και η ενίσχυση της βιωσιμότητας και ανταγωνιστικότητας των επιχειρήσεων–εταίρων της. Αφετέρου η διαρκής αναβάθμιση και μετεξέλιξη των παρεχόμενων υπηρεσιών των εταίρων της εξακολουθούν να βρίσκονται στον πυρήνα των πρωτοβουλιών και στόχων της.

Μένοντας προσηλωμένοι στο όραμα και τις αξίες που πρεσβεύει η εταιρεία μας, περιμένουμε με χαρά να μας επισκεφθείτε και να δείτε από κοντά τον όμορφο χώρο μας καθώς η μεταφορά της έδρας μας σηματοδοτεί, μεταξύ άλλων, και τη μεγάλη εταιρική ανέλιξη που πρόκειται να ακολουθήσει.

UNG,
Πάντα δίπλα στον οδηγό